Nieuwe productlancering:opblaasbare hondenbalk te koop

May 9, 2024

Laatste bedrijfsnieuws over Nieuwe productlancering:opblaasbare hondenbalk te koop
Wat is de opblaasbare hondenwaterrampe
 
Deze rampe, die 150 bij 100 bij 20 centimeter is, is ontworpen om uw huisdier een veilige en veilige plek te bieden om gemakkelijk het water in en uit te gaan.


Deze rampe is lichtgewicht en draagbaar en zorgt voor grote sterkte en stabiliteit.
Door een waterrampe aan te brengen, kunt u de kans verkleinen dat uw hond glijdt of valt door ervoor te zorgen dat hij het oppervlak comfortabel kan vasthouden.
Met D-ringen voor meer beveiliging, kunt u de helling gemakkelijk vastzetten en uw huisdier met rust laten genieten van zijn watertochten.De geïntegreerde luchtklep zorgt voor moeiteloze en snelle inflatie en deflatie., waardoor het installatie- en opslagproces wordt vereenvoudigd.
 
 
Gebruik:Perfect voor gebruik in meren, rivieren, zwembaden en andere wateromgevingen; ideaal voor oudere honden, pups en honden met mobiliteitsproblemen;ideaal voor honden van alle groottes en rassen om veilig het water in en uit te gaan
 
inflatable dog water ramp foldable dog ramp dog ladder dog water ramp
 
Voordelen:
 
Veiligheid: Dankzij de stevige constructie en het niet-glijdende oppervlak heeft uw hond een veilige route, wat de kans op ongelukken of verwondingen vermindert.Het opblaasbare ontwerp van deze oprit maakt het mogelijk om eenvoudig te deflateren en weg te pakken voor opslag en reizen.
Veelzijdigheid: aangepast aan allerlei wateren, zodat uw huisdier overal in het water kan spelen.Deze oprit is ontworpen om bestand te zijn tegen veelvuldig gebruik en natte omstandigheden.U kunt meer tijd doorbrengen met uw huisdier op het water, omdat het snel en eenvoudig is om te installeren.
 
ramp for dogs pool dog ramp dog boat ramp portable dog ramp