Kokospalm Opblaasbare Waterslide 12X5m Vlam - vertrager

Kokospalm Opblaasbare Waterslide 12X5m Vlam - vertrager

Productdetails:

Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Barry
Certificering: CE, EN14960, SCT, EN71, BSCI

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 stuk
Prijs: 800-2600
Verpakking Details: Product is verpakt in een sterke PVC-zak en doos voor blower, pomp en andere accessoires
Levertijd: 7-15 Werkdagen
Betalingscondities: T/T, Paypal, Western Union
Levering vermogen: 500 Pices/Maand
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Grootte: 12X5m of Douane Druk: toegestaan
Toebehoren: De Ventilator + de Reparatieuitrustingen van Ce Materiaal: 0.55mm het Geteerde zeildoek van pvc
Belangrijke Tijd: 7-15 Werkdagen Betaling: T/T, Paypal, Western Union
Hoog licht:

Kokospalm Opblaasbare Waterslide

,

Vlam - vertrager Opblaasbare Waterslide

,

Commerciële Opblaasbare Waterdia's

Productomschrijving

 

Hoog - Dia van het de Kokospalm de Commerciële Opblaasbare Water van de kwaliteits Commerciële Rang voor Jonge geitjes, Opblaasbare Waterslide-Fabriek

 

 

Decription over het Water Sldie:

 

Verstrekt Gekke de Zomerpret voor Jonge geitjes - geeft de opblaasbare het waterdia van BARRY met ventilator zo veel pret aan uw kinderen. Een groot waterpark voor uw kinderen tijdens de zomervakantie en de pret glijden aan de winter. Deze dia met pool is perfect voor verjaardagsgift, Kerstmisgift enz.

 

 
Kokospalm Opblaasbare Waterslide 12X5m Vlam - vertrager 0
 
De schotten verstrekken de interne structuur van opblaasbaar. Hebt u ooit een spronghuis met een matras gezien die uit ballooned heeft? De opgeblazen schotten zullen waarschijnlijk beschuldigen. Daarom gebruiken wij slechts schotten die door Commerciële Rangvinyl bij 1400*1400-denier worden beveiligd die maximumsterkte en duurzaamheid verstrekt. Dit die materiaal is ook perfect voor inflatables in een binnenmilieu (aangezien zij vaak veel meer gebruik en misbruik) wordt gebruikt ontvangen en is zeer belangrijk aan de legendarische duurzaamheid van onze producten.
Kokospalm Opblaasbare Waterslide 12X5m Vlam - vertrager 1
 
Elk van onze inflatables worden geconstrueerd van materialen die lood-veilig zijn, zijn betekenen van niveaus onder 90ppm en betekenen van onze inflatables veilig voor kinderen. Wij gebruiken ook vinylmaterialen die flame-retardant zijn en verschillende landen, grote en kleinschalige tests ontmoeten. Doe uw thuiswerk alvorens om het even welke opblaasbare fabrikant te behandelen, en zorg ervoor zij geen goedkopere materialen gebruiken die aan kinderen gevaarlijk zouden kunnen zijn. Wij snijden nooit hoeken met onze producten, en streven altijd ernaar om het veiligste milieu te verstrekken mogelijke, zelfs als het een weinig meer kost.
Kokospalm Opblaasbare Waterslide 12X5m Vlam - vertrager 2
 
Wij gebruiken altijd minstens twee rijen van het stikken op elk van naden. Maar sommige naden vereisen enkel een weinig extra, vooral op hoog-spanningsgebieden zoals spronghuis matress. Denk aan die jonge geitjes springend boven en beneden, op en neer, omhoog en u krijgt het beeld. Daarom dringen wij bij het versterken van elke één van die kritieke matrasnaden door een strook van de naadversterking te gebruiken aan die de naad overbrugt, waarbij de spanning wordt geëlimineerd.
Kokospalm Opblaasbare Waterslide 12X5m Vlam - vertrager 3
Naar maat gemaakt al Beeldverhaalthema
De industrie die het digitale die kunstwerk leidt, door de beste digitale printers op de markt wordt gedrukt, gebruiken wij een fantastisch lakproces om het kunstwerk te beschermen dat voor het beschermen tegen het variërende weer perfect is. Wij brengen in professionele HD-printer voor productdruk en het drukresultaat kan 1400 DPI bereiken. Het duurzame vinyl met een laag bedekte nylon is bestand tot UV, verouderend en krassend, die een langdurig bedrijf en merkprofiel verzekert.
Kokospalm Opblaasbare Waterslide 12X5m Vlam - vertrager 4
Kokospalm Opblaasbare Waterslide 12X5m Vlam - vertrager 5
Het dubbele Stikken
Kokospalm Opblaasbare Waterslide 12X5m Vlam - vertrager 6
D Vormankers
Kokospalm Opblaasbare Waterslide 12X5m Vlam - vertrager 7
Duurzame Ritssluiting en s-Luchtwaarde
Kokospalm Opblaasbare Waterslide 12X5m Vlam - vertrager 8
Banner met Magische Band
 
Kokospalm Opblaasbare Waterslide 12X5m Vlam - vertrager 9
Waarschuwing
Kokospalm Opblaasbare Waterslide 12X5m Vlam - vertrager 10
Tekst alvorens te verschepen
OEM ODM de Dienst
Kokospalm Opblaasbare Waterslide 12X5m Vlam - vertrager 11
Totaal Vrij projectontwerp


Voor Grote Projecten, bieden wij de totaal vrije dienst in Plaats Planning en Projectenontwerp aan. U kunt ons enkel vertellen wat uw projectplan is, en wij helpen douaneontwerp de elk detaildelen, met inbegrip van projecten van Drijvend waterpark, de Opblaasbare parken van het vermaakthema, de de stad, de Hinderniscursus, Combos-uitsmijters met dia's, enz. glijden.

 

 

Als u in om het even welke opblaasbare producten geinteresseerd bent, contacteer ons voor snelle reactie! 24 beschikbare urenonlineondersteuning!

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Kokospalm Opblaasbare Waterslide 12X5m Vlam - vertrager kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.