China opblaasbare waterpark fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Nana

Telefoonnummer : +86 20 36859216

WhatsApp : +8613829792677

Free call

Hoe te om inflatables correct en veilig te gebruiken?

November 6, 2019

china laatste nieuws over Hoe te om inflatables correct en veilig te gebruiken?

In de loop van de jaren, zijn er vele ongevallen in opblaasbare producten geweest. Bijvoorbeeld, bewoog de diainstorting het kind ertoe om ernstig worden verwond. En in ons dagelijks leven, zijn velen van ons en onze kinderen aan vele straatmarkten en verjaardagspartijen geweest waar de opblaasbare ritten als goedkoop middel van kindvermaak tijdelijk geïnstalleerd zijn. Wat wij nooit denken over zijn de catastrofale verwondingen en de noodlottigheid die voortvloeien wanneer een opblaasbare rit wegens defecte vervaardiging, ontwerptekort, ongepaste installatie, of een onoplettende exploitant ontbreekt.

 

In feite, is het Veilige spel belangrijk voor alle families, vooral tijdens fysische activiteit. Aan bedrijfseigenaars, de veiligheid van de dienst die zij is ook essentieel voor het succes van business.sed behoorlijk hebben verstrekt, Bary inflatables is een uiterst veilige, pretmanier voor jonge geitjes te spelen, van energie te branden, en motorvaardigheden te ontwikkelen.

 

En hoe te om inflatables correct en veilig te gebruiken?

 

1. Verankeren is kritiek. Uw opblaasbaar moet behoorlijk worden verankerd gebruikend staken en/of zandzakken op elk moment om de sterke wind te nemen.

2. De belangrijkste bescherming die moet op zijn plaats zijn heeft een verantwoordelijke volwassene die actief op elk moment ongeval of verwonding controleren te verhinderen. Verlaat nooit spelers onbeheerd op elk ogenblik.

3. Voor waterparken, pls controleer altijd de waterdiepte en altijd gecontroleerd om verdrinking te verhinderen.

4. De spelers zouden van ongeveer dezelfde grootte, het gewicht, en de capaciteit moeten zijn. Bijvoorbeeld, kan het onveilig zijn om 12 year-olds te hebben spelend op Opblaasbaar tegelijk met zes-jaar.

 

Hoe te om inflatables correct en veilig te gebruiken?

 

U zult waarschijnlijk met een paar ideeën van de gezond verstandveiligheid van uw, naast de volgende regels op de proppen komen:

 

Geen ruw spel.
Sprong vanaf anderen.
Vermijd contact tussen spelers.
Geen onveilige bewegingen of stunts zoals salto mortales, tikken, gymnastiek- bewegingen, enz.
Slechts één gebruiker kan tegelijkertijd glijden.
Zorg altijd ervoor de dia van anderen alvorens te glijden duidelijk is.
Glijd voeten eerst, nooit hoofd eerst.
Spring niet onderaan de dia.
Sta nooit op diaplatform op.
Beklim niet of hang bij het bevatten van muren.
Eet, drink of kauw geen gom in speelplaats (verstikkend gevaar).
Houd handen vanaf het opleveren.
Geen scherpe of gevaarlijke voorwerpen.
Verwijder schoenen, glazen, losse kleding, hoofdtoestel, juwelen, helm. Spring niet op of weg van Opblaasbaar.
Wanneer het beklimmen van platforms, beklim altijd in een rechte positie die, die voeten plaatsen in voetgaten, en handen plaatsen op steunhandvatten.

 

Hoe te om inflatables correct en veilig te gebruiken?

 

Besteed aandacht aan het weer. Neem nota van niet alleen huidige weersomstandigheden maar voorspelde voorwaarden ook, aangezien het weer kan zeer snel veranderen. Gebruik niet in regen, sterke wind of extreme weersomstandigheden. Als algemene regel, gebruik uw Opblaasbaar in winden overschrijdend 15 mijlen per uur niet.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in