Guangzhou Barry Industrial Co., Ltd

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • Video
  • Afbeeldingen
Bedrijf Details
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Verdeler/groothandel, Exporteur, Verkoper
Merken: Barry
Aantal werknemers: 100~200
Jaarlijkse omzet: 15000000-20000000
Opgericht Jaar: 1997
Export pct: 80% - 90%
Inleiding

Barry Industrial Ltd, in Guangzhou, China, als één van de eerste bedrijven wordt gevestigd om de opblaasbare industrie in China, is Barry Industrial Ltd in te gaan in een grote schaalbedrijf met de productontwikkeling, ontwerp, productie, verkoop, en dienst na 20 jaar van inspanning die gegroeid. Onze workshop heeft meer dan 5.000 vierkante meters met gevorderde machines en meer dan 100 professionele arbeiders, en het assortiment is zeer breed, al uw idealen wij het kunnen maken: opblaasbaar waterpark, peddelraad, luchtspoor, opblaasbaar sportspel…

 

China Guangzhou Barry Industrial Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

Tijdens het hoge snelheidsontwikkelingsproces, heeft Barry een groot aantal de industrietalenten aangetrokken en een volledige reeks van het systeem van de marktverrichting, en vormde een commercieel de dienstmodel met opblaasbare productontwikkeling die aangetrokken, die en, en oplossing voor grote speelplaatstoepassingen raadpleegt plant. Gebaseerd bij het ons diep begrip van de huidige chaotische inflatablesindustrie, helpt Barry cliënten om lage kosten, lage risico's, snel begin en hoge winsten te realiseren. Barry vergt trots in over de hele wereld het verstrekken van veilige, onderhoudende, duurzame en goede producten voor cliënten van.!

 

China Guangzhou Barry Industrial Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

 

De laatste jaren, is Barry geëngageerd aan het versterken van technologieonderzoek en ontwikkeling van nieuwe producten, evenals actief het verbeteren van productieproces geweest. Barry is het lid van BSCI-Certificatie en krijgt meer product, materiële certificatie: EN71, EN14960, CE, SGS, ECT. Van productontwerp, vorm, kleurenschema's, productieprocessen, en het gehele proces van kwaliteitsbewaking, verleent Barry de producten en de allesomvattende diensten die ontmoeten of de verwachtingen van klanten overschrijden.

 

 

 

Geschiedenis

Guangzhou Barry Industrial Co. Ltd, één van de beste opblaasbare ondernemingen in zuidelijk China, heeft een lange geschiedenis van zich het specialiseren in opblaasbare producten. Tijdens deze jaren, is de opblaasbare fabriek van Barry altijd geëngageerd aan onderzoek, vervaardiging en verkoop van inflatables, breng constant in geavanceerd technisch en geavanceerd materiaal en leer waardevolle ervaring van het normale werk. Door voortgezette en constante inspanningen, is Barry geleidelijk aan duidelijke classificatie over producten met zijn eigen gekenmerkt merk, zoals opblaasbare tenten, opblaasbaar speelgoed, waterspeelgoed, waterparken en reclame inflatables tot stand gekomen, waarvan u grote pret kunt hebben.

 

Barry is met succes door voor deze jaren en geaccumuleerde rijke ervaring gegaan. Als toetredende handen en het vooruitgaan samen met onze grote inspanningen, zal Barry zeker een rooskleurigere toekomst hebben en de dienst van betere kwaliteit voor u verlenen.

 

China Guangzhou Barry Industrial Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

Dienst

De kwaliteit is onze cultuur! Dat is de manier om uw zaken te helpen beter en beter te zijn en te maken

 

samenwerking op lange termijn samen.

 

Wij waarborgen de kwaliteit van grote opblaasbare spelen van Elke details.

 

China Guangzhou Barry Industrial Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

 

a . Bevestig 3D gevolgen alvorens het werk te beginnen, dat kan bevestigen om net te maken inflatables.

 

b . Bevestig details opnieuw, om de opblaasbare spelen als uw vereisten te maken.

 

c . Productie: gebruik eerste klassen materieel, groot vakmanschap. Wij zullen u sommige foto's voor verzenden

 

het werken, dat u kunt zien waar het die, en gaan bevestigt of de details correct zijn.

 

d . Testend de opblaasbare spelen en verzend foto's voor u om te bevestigen na beëindigde het werk, voor verzegeld

 

producten, zoals zorbbal, zullen wij over 24ours testen om het met goede situatie te maken.

 

e . Pakket: Wij nemen het grote vastmaken aan pakket, die inflatables te verhinderen in levering wordt beschadigd.

 

f.Quality klaagt: wij zullen het beste na verkoop aanbieden.

 

 

Guangzhou Barry Industrial Co. , Ltd, is in 2008, één wordt gevestigd van de grootste ondernemingen voor opblaasbare producten in zuidelijk China, altijd geëngageerd aan onderzoek, vervaardiging en verkoop van reclame inflatables, opblaasbare tenten voor zowel het leger als de mensen, waterparken, zwembad en opblaasbaar vermaakspeelgoed op zowel land als water dat.

 

Met de ondernemingscultuur van „eerlijkheid, groepswerk, toewijding, innovatie“ en de norm van EN71 van Europa en ASTM van de V.S., blijft Barry de innovatie van kwaliteit nastreven en technologie, ontwikkelt allerlei internationaal opblaasbare tenten en recreatieproducten op manier. Barry zal zeker „klant eerst, hoogte - kwaliteit, snelle productie, de beste win-win dienst verstrekken,“ voor onze klanten in binnen- en buitenland. Zo Barry

heeft een zeer hoge reputatie op de opblaasbare industrie in de bol en genoeg vertrouwen voor alle klanten te dienen.

 

Met inspanningen vele jaren, is Barry altijd geëngageerd aan bevordering en vervaardiging van de opblaasbare producten en wijdt voortdurend aan de economische ontwikkeling en de globale mededeling. Als creatieve innovatie over ontwerp van de de algemene functie, beeld planning, het productassortiment en de dienstnorm, poogt Barry de opblaasbare producten van betere kwaliteit te leveren combinerend veiligheid, vermaak en draagbare behandeling. Wij zullen strikt al onze gebeëindigde opblaasbare producten volgens het inspectiesysteem testen om de kwaliteit te waarborgen en de eisen van cliënten te ontmoeten.

 

Als uitstekende voordelen zoals gemak, veiligheid, comfort, eenvoudig onderhoud en milieubescherming, voldoen de producten van Barry niet alleen aan de familiebehoeften van gezondheid, vrije tijd en vermaak aan zowel jonge geitjes als volwassenen, maar ook geworden helder landschap. De producten zijn populair in Amerika, Australië, Europa, veel andere landen en regio's en hebben opstelling veel vertrouwen en erkenning van de nieuwe en oude klanten.

Ons Team

Guangzhou Barry Industrial Co. , Ontwikkelt Ltd zich, één van de grootste moderne opblaasbare fabrikanten die productontwerp combineren, verkoop, verrichting en de dienst in China, heeft heel wat eminente ontwerpers en geschoolde arbeiders verzameld. Barry heeft professionele Listige Afdeling, Scherpe Afdeling, Naaiende Afdeling, Lassende Afdeling, Drukafdeling, Kwaliteitscontroleafdeling, Verpakkende Afdeling en Verkoop Department.For de verkoopafdeling, hebben wij 3 teams, heeft elk team de sterke macht en biedt u de professionele dienst aan

 

China Guangzhou Barry Industrial Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0


wegens uitstekende beheerstechnologie en handel heeft de ervaring, het team van Barry stevige fundamenten in de binnenlandse industrie en de internationale markt gelegd. Overeenkomstig de ondernemingsgeest van veiligheid eerst, duurzame innovatie, milieuvriendelijkheid en win-win, is Barry insistently gespecialiseerd in een verscheidenheid van opblaasbare producten over lichaamsbeweging, nationale geschiktheid, populair vermaak, gebiedsoverleving en avontuurlijke uitdaging.

 

Met de rijke de uitvoerervaring en de beroepsbekwaamheden meer dan 15 jaar, om snelle innovatie en duurzame verbetering te verzekeren de hele tijd, houdt het team van Barry nog het meeste fashionalontwerp en de hoogste kwaliteit, vertrouwend op zijn eigen onafhankelijke afdeling van de ontwerpontwikkeling, internationaal geavanceerd productiemateriaal en perfecte systemen voor kwaliteitscontrole. Het fabrikantenteam met hoog geïntegreerde capaciteit, die een goede meester van software voor beeldverwerking en ontwerp zoals CorelDraw, AI, Photoshop, CAD, 3Dmax en Rinoceros heeft, kan u grote 3D effect tekeningen aanbieden als uw verzoeken en CAD tekeningen voor productie na uw definitieve bevestiging maken.

 

China Guangzhou Barry Industrial Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

 

Als constant het samenvatten van alle pros - en - cons. over de opblaasbare producten zelf en het absorberen van raad van onze klanten, Barry dringen op het bevorderen van nieuwe opblaasbare ontwerpen en het verlenen van redelijke prijs, hoogte - kwaliteitsproducten en de goede naverkoopdienst aan. Tegelijkertijd, zijn wij een zeer energiek team, organiseren wij vaak activiteiten om uit te dagen.

China Guangzhou Barry Industrial Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2

 

 

China Guangzhou Barry Industrial Co., Ltd Bedrijfsprofiel 3