Guangzhou Barry Industrial Co., Ltd

              Industrial Co. van Guangzhoubarry, Ltd

 

   Veiligheid eerst, Duurzame Innovatie, Milieuvriendelijkheid

 

     

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Video
Thuis

Guangzhou Barry Industrial Co., Ltd

Van goede kwaliteit Opblaasbare bouncer voor verkoop
Van goede kwaliteit Opblaasbare bouncer voor verkoop
In het bijzonder verkopen de goede prijs-kwaliteitverhouding, en al luchtspoor/de gymnastiekmat wat wij van u kochten goed van nieuw ontwerp in Amerika, zijn wij de handelaar lange tijd van plaats, en u zult onze partner op lange termijn in de toekomst zijn.

—— Adonid Amaya

Dat is echt succesvol geval van krankzinnige opblaasbare hinderniscursus, zorgen ervoor wij wij een grote en succesvolle gebeurtenis in het UK zullen houden

—— Chris Forino

Glijd de stad is een beste project in de zomer op de straat. Dank voor het samenwerken met Barry.

—— M. Fredy Quevedo

Dank voor Barry verkoopt ons hoogte - cursus van de kwaliteits de opblaasbare hindernis. Mijn klanten waarderen de producten en beslissen tot meer volgende tijd opdracht te geven.

—— Mr.Rick Roberts

Hallo zijn Hardish en Sarah van Australië. Wil enkel zeggen groot u aan Rita en het team in Barry Industrial dankt. Wij zijn zeer zeer gelukkig met het product en de dienst dat Barry Industrial ons van voorzag. Wij zullen absoluut meer producten van dit bedrijf kopen. Dank u Barry Industrial

—— Hardish

Ik ben online Chatten Nu

Guangzhou Barry Industrial Co., Ltd

1 2 3 4 5 6 7 8
Guangzhou Barry Industrial Co., Ltd Guangzhou Barry Industrial Co., Ltd Guangzhou Barry Industrial Co., Ltd Guangzhou Barry Industrial Co., Ltd Guangzhou Barry Industrial Co., Ltd Guangzhou Barry Industrial Co., Ltd Guangzhou Barry Industrial Co., Ltd Guangzhou Barry Industrial Co., Ltd
Opblaasbare tekst Opblaasbare test Opblaasbare Workshop Kantoor Conferentie over het project Kantoor opblaasbaar Productcertificaat Neem Foto's met Cliënten

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Barry
Aantal werknemers : 100~200
Jaarlijkse omzet : 15000000-20000000
Opgericht Jaar : 1997
Export pct : 50% - 60%

Het onthaal aan Industrial Co. van Guangzhou Barry, Ltd, veranderde haar naam door Guangzhou Caile Opblaasbaar Productenco., Ltd (opgerichte in1997) in 2002. Na bijna 20 jaar van ontwikkeling en de groei, wordt zij geplaatst ontwerpend en onderzoekend, vervaardigend, verkopend, het gebouwde installeren bij één van het professionele industriële bedrijf op technologie gebaseerd, dat aan sporten, recreaties, van het vermaakmateriaal, van de reclame en andere materiaal werkt. De fabriek van Barry behandelt een gebied van 10000 vierkante meter. En wij hebben bureau dichtbij de fabriek met comfortabel milieu gescheiden.


Barry heeft meer dan 100 werknemers, heeft bijna 80 percent van hen Universiteitsgraad of hierboven. Met perfecte organisatiestructuur, creatief en verantwoordelijk beheer, werken wij R&D, productie, verkoop en installatieteams samen om de professionele, geschikte en uitvoerige dienst voor binnenlandse en buitenlandse cliënten te verlenen.

 


onze hoofdondernemingen zijn in watersportuitrusting, opblaasbare sporten, opblaasbaar vermaakfaciliteiten en speelgoed, steun, opblaasbare tenten, opblaasbare reclame en het zijn volledig van collectieve die cultuur van het uitbreiden van levering wordt gewassen.
De producten worden hoofdzakelijk verkocht aan binnenlandse markt, en Europa en Amerika, Japan, het Midden-Oosten, Oceanië, Afrika, Zuidoost-Azië, Zuid-Azige, Rusland en andere landen en regio's.

 


De laatste jaren, is Barry geëngageerd aan het versterken van technologieonderzoek en ontwikkeling van nieuwe producten, evenals actief het verbeteren van productieproces geweest. Barry heeft ISO9001-kwaliteitsbeheersysteem en ICTI-Systeemcertificatie ingevoerd. Van productontwerp, vorm, kleurenschema's, productieprocessen, en geheel proces van kwaliteitsbewaking, verleent Barry de producten en de allesomvattende diensten die ontmoeten of de verwachtingen van klanten overschrijden.

 

 

Contactgegevens
Guangzhou Barry Industrial Co., Ltd

Contactpersoon: Miss. Nana

Tel.: 86-20-3685-9216

Fax: 86-20-3685-9216

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)