Roze Kleine Slag - omhoog tuimelt de Opblaasbare Gymnastiekmat, Spoor voor Huis

Roze Kleine Slag - omhoog tuimelt de Opblaasbare Gymnastiekmat, Spoor voor Huis

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Barry
Certificering: CE, EN14960, , SCT, EN71
Modelnummer: Door-hoed-002

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 stuk
Prijs: 50-99
Verpakking Details: Het product wordt ingepakt door de sterke zak en het karton van pvc voor ventilator, pomp en andere
Levertijd: 7-15 werkdagen
Betalingscondities: T / T, Paypal, Western Union
Levering vermogen: 500 Pices/Maand
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Hoog: 10, 20 of 30 cm hoog Lengte/breedte: Aangepast
Kleur: doorboor of customzied Materiaal: 0.55mm pvc
Is het fabriek?: fabriek met 20 jaar ervarings Toebehoren: reparatieuitrusting en ventilator
Hoog licht:

opblaasbare gymnastiekmat

,

de tuimelende mat van de luchtvloer

Productomschrijving

luchtspoor Instructions.pdf

Roze Kleine Slag - omhoog tuimelt de Opblaasbare Gymnastiekmat, Spoor voor Huis 0

De kleine Opblaasbare Slag van Sportenspelen - omhoog Klantgerichte de Gymnastiekmatten van het Luchtspoor

Beschrijving:

Als u een manier hebt gezocht om uw vaardigheden sneller op te voeren dan ooit, hebt u het gevonden! AirTrick is de ideale mat voor iedereen die nieuwe trucs probeert te leren of zijn techniek te perfectioneren.

Geniet van de sprong een normale trampolineaanbiedingen terwijl het hebben van de ruimte om veelvoudige bewegingen als u te combineren zijn op een regelmatige gymnastiekvloer. U kunt de druk aan om het even wat tussen steenhard en bouncy-zacht plaatsen. Gemakkelijk aan op een hoger niveau weergeven en vervoer in een regelmatige auto.

Al AirTricks is naar maat gemaakt. Kies uw ideale hoogte (10, 20 of 30 cm hoog) en een lengte en een breedte die uw gymnastiekbeste passen.

Roze Kleine Slag - omhoog tuimelt de Opblaasbare Gymnastiekmat, Spoor voor Huis 1

Grootte: (Naar maat gemaakt)

Hoogte (10, 20 of 30 cm hoog) en een lengte en een breedte die uw gymnastiekbeste passen.

Populaire Grootte
de dikte (10cm, 20cm, 30cm) voor kiest
Materiaal
benaderend. Netto benaderend gewicht (kg).
benaderend. Brutogewicht binnen de pomp (kg)
benaderend. Pakketgrootte (cm)
Toebehoren
10 ' X3.3'X4“ (3*1*0.1m)
De stof van de dalingssteek
10.5
12.5
24*29*54
Lijm, reparatieuitrusting, Pomp
10 ' X3.3'X8“ (3*1*0.2m)
De stof van de dalingssteek
10.8
13
52*37*25
Lijm, reparatieuitrusting, Pomp
13 ' X3.3'X4“ (4*1*0.1m)
De stof van de dalingssteek
14
16

52*37*25
Lijm, reparatieuitrusting, Pomp
16 ' X3.3'X4“ (5*1*0.1m)
De stof van de dalingssteek
17.5
19.5
55*37*25
Lijm, reparatieuitrusting, Pomp
20 ' X3.3'X4“ (6*1*0.1m)
De stof van de dalingssteek
21
23
55*37*25
Lijm, reparatieuitrusting, Pomp
31.5 ' X6.6'X8“ (10*2*0.2m)
De stof van de dalingssteek
72
74
65*37*26
Lijm, reparatieuitrusting, Pomp
39 ' X6.6'X8“ (12*2*0.2m)
De stof van de dalingssteek
86.4
88.4
80*50*50
Lijm, reparatieuitrusting, Pomp

65 ' X6.6'X8“ (20*2*0.2m)
De stof van de dalingssteek
144
146
85*55*55
Lijm, reparatieuitrusting, Pomp

Om het even welke kleur kan, wat voor verwijzing als volgt worden aangepast:

als u uw eigen idee hebt, kunt u ons tonen

Roze Kleine Slag - omhoog tuimelt de Opblaasbare Gymnastiekmat, Spoor voor Huis 2

Toepassing:
1.HOME GEBRUIK

De AirTrackfabriek heeft een waaier van veilig huis opleidingsmateriaal ontwikkeld om u toe te laten om uw opleidingshuis te nemen. Creeer uw eigen opstellingen gebruikend onze matten en oefen uw vaardigheden uit wanneer u wilt.

Ons huismateriaal wordt gemaakt van dezelfde materialen van uitstekende kwaliteit zoals de sporen die de proatleten gebruiken. Verzeker me van een veilig opleidingsmilieu door een Reeks van AirBeam te gebruiken, van AirFloor of van de Opleiding - Home Edition.

Het niveau omhoog en heeft pret!

2.GYMNASTICS

Allereerste AirTracks werd ontworpen voor en door turners. Tegenwoordig, gyms vervangen conventioneel gymnastiek- materiaal, zoals de kluisdoos, de schuimmatten en de springplanken met AirEquipment.

De opleiding is veiliger, meer pret en efficiënter op AirTracks dan op conventioneel materiaal. De turners van alle vaardigheidsniveaus zullen een ontploffing hebben!

Ontdek uit al materiaal in deze catalogus en FI-Nd wat u aan uw gymnastiek kunt toevoegen.

3.FREERUNNING & PARKOUR

AirTrick is de eerste voor het bedriegen wordt ontworpen en die freerunning oppervlakte speciaal. Met zijn grote en bouncyoppervlakte is het ideaal voor praktizerende beginner en gevorderde bewegingen.

AirBox en AirStep zijn ideaal en freerunning voor parkour. De afzonderlijke delen kunnen individueel worden gebruikt of worden gestapeld samen om als kluisdoos worden gebruikt. De hoge lagere sprong en de zachte kenmerken uw vreesniveau en grote trucs zijn gewaarborgd!

4.TRICKING & VECHTSPORTEN

Verkiest u een dunne, stabiele en veilige oppervlakte voor vechtsporten of houdt van u wat grote lucht te vangen? De AirTrackfabriek biedt materiaal aan zal elke (extreme) krijgskunstenaar houden van!

Onze 10 cm dikke AirFloor is ideaal voor het uitoefenen van stabiliteit, behendigheid, sterkte, duurzaamheid en snelheid. Verbind veelvoudige AirFloors om volledig lichtgewicht en draagbaar FL oor voor opleiding en manifestaties te creëren.

Als om groot te gaan? Probeer onze beroemde 30 cm dikke AirTrick! AirTrick is beroemd voor de ongelooflijke hoogte het u geeft. Het is ideaal voor het uitoefenen van grote bewegingen en u zult zich zien in een oogwenk omhoog verdubbelend!

5.CHEERLEADING

AirTracks is ideaal voor het cheerleading; zacht op het lichaam, bouncy zoals een de lentevloer en stal genoeg voor piramides!

Verbeter uw het tuimelen vaardigheden op AirTrack P2 of P3, of kies een AirFloor voor globale toejuichingoefeningen. Zij zijn allen zeer klein in opslag en uiterst snel in opstelling.

Voeg 35 mm schuimtapijt in entrepot aan een AirFloor toe om een draagbaar alternatief van de de lentevloer tot stand te brengen. Combineer veelvoudige AirFloors gebruikend onze naadloze verbindingsmethode om een volledige de concurrentievloer te creëren. Een de concurrentievloer is opstelling binnen 45 minuten. Krijg in aanraking met ons voor meer informatie!

6.TRAMPOLINE PARKEN

De trampolineparken duiken over de hele wereld op. Voor parkeigenaars is het een uitdaging om materiaal te vinden dat, efficiënte pret innovatief is, veilig, duurzaam, maar ook kosten. Met nauwelijks om het even welke onderhoudskosten, is aangepaste AirTricks de nieuwe tendens voor trampolineparken!


AirTricks is geen substituut voor trampolines, maar zij bieden een brede waaier van nieuwe mogelijkheden aan uw park. Zij zijn bouncy voor het springen en zacht voor het landen, maar ook stal genoeg voor het lopen en het spelen. U kunt uw eigen lijnnoteringen toevoegen om een voetbal, volleyball of basketbalgebied tot stand te brengen.

7.SCHOOL SPORTEN

Het onderzoek toont aan dat de gymnastiek de ideale sport is om lichaamscoördinatie te verbeteren. De leraren worstelen om deze technieken te onderwijzen toe te schrijven aan de hoge vreesbarrière die met conventionele sportuitrusting komt.

Deze conventionele producten worden vaak gemaakt van harde materialen zoals hout en metaal. Verbeter lichamelijke opvoeding door jonge geitjes toe te laten om in een brandkast en een pretmilieu op te leiden.

De jonge geitjes van de AirEquipmenthulp met het is zachtere landing en hogere sprong. Dit maakt sporten niet alleen op het lichaam maar ook a lot more pret gemakkelijk!

8.ENTERTAINMENT

AirTracks is perfect voor alle prestaties die acrobatiek omvatten! Bounciness van AirTracks, met FL aan oppervlakte wordt gecombineerd, zachte landingen, geruisloos gebruik en kleine opslag die, maakt hen zeer voor populair toont. De groepen zoals Cirque du Soleil, Ringling-de Broers en het Circus flic-Flac hebben douane AirTracks met grote succes gebruikt!

AirTracks en AirTricks zijn klantgericht in vorm en grootte. Verbind veelvoudige sporen voor verschillende structuren en mogelijkheden.

Uw publiek zal van het houden!


Als u in om het even welke opblaasbare producten geinteresseerd bent, contacteer ons voor snelle reactie! 24 beschikbare urenonlineondersteuning! E-mail naar verzend ons!

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Roze Kleine Slag - omhoog tuimelt de Opblaasbare Gymnastiekmat, Spoor voor Huis kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.